6 tumleplass-favoritter

6 tumleplass-favoritter

Lurer du på hvor du kan både leke, hoppe, klatre, skate, spille frisbeegolf og henge med familie og venner i sommer? Juniorene viser vei til sine lekne uteareal-favoritter.

1. Svartediket = noe for alle

Foran den store demningen ved Svartediket ligger det en super lekeplass eller aktivitetsplass med masse gøye aktiviteter. Du kan spille fotball eller basketball, kaste frisbeegolf, balansere på line, skate eller sykle på rampene og aller best: hoppe på trampoline! Vi anbefaler virkelig denne lekeplassen, fordi det er så masse forskjellig å gjøre her.

Tips: Molly og Moa Eklund Kjellberg2. Knallgrønne Leaparken 

Lekeplassen jeg velger er en rett ved siden av huset mitt. Den heter Leaparken, og jeg anbefaler virkelig å dra dit. Det er dekket av knallgrønt felt, og har mange morsomme ting å gjøre der – som en barnehage hvor man kan leke, og et lite treningsstudio ikke langt unna.

Dette stedet ligger i sentrum av Minde.


Tips: Norah Iversen3. Friplass på Askøy

Fridahuset er en barnehage på Erdal, Askøy. Den har en fin lekeplass med mange forskjellig lekeutstyr. Klatrestativet er min favoritt. Når jeg kommer til lekeplassen er det også to andre ting jeg liker å gjøre: Å disse. Det er kjempegøy å lage stor fart. Jeg elsker også å seile. Denne lekeplassen passer for alle både barn og ungdommer. Jeg har mange gode minner fra denne lekeplassen.

Tips: Shanaya Ranasinghe4. Skategøy i Fyllingsdalen 

Fyllingsdalen skatepark er en stor utendørs rampe for alle. Jeg har tatt med meg min fetter André for å skate, scoote og BMXe. André syntes dagen var gøy og han lærte masse nytt. Det er en veldig sosial plass og man blir kjent med veldig mange.

Nå gleder vi oss bare til Bybanen kommer, for da blir det enklere å komme seg hit.

Tips: Eivind Bremnes Andersen5. Idrettslekeplassen 

På idrettsplassen på Skansen er det utrolig gøy. Der kan man løpe 400 meter og mer enn det. Der kan man også hoppe på trampoline, klatre i klatrestativ eller klatre i treningsapparater. Der er det bra for familier og barn, for der kan foreldre sitte eller trene litt, også kan barna leke.

Og så Nygårdsparken! Der er det gøyest i nedre del. Fordi da kan man være inne blant de store trærne og leke hva som helst!

Tips: Levi Friis-Urhaug


6. Skating og treffpunkt i Åsane 

Liker du å skate som meg? Da er skateplassen på Åstveit på Tertnes perfekt for deg! Denne plassen er egnet for: sykling, skating og sparkesykling. Det er kule humper og fin variasjon.

Ved siden av skaterampen ligger det et sted som heter Åstveit idrettspark der man kan spille basket, fotball, sandvolleyball og der er det også kule treningsapparater. Her kan man møte kompiser. I midten av denne møteplassen kan man sitte under tak og henge.

Om du går et par meter nedover kommer du til en undergrunn. På toppen av denne undergrunnen er det masse kule aktiviteter som: klatrepyramide, trampoliner og kjekke lekeapparater for de litt yngre. Der er det klatrestativ-sklie og dissestativ med både store og små disser.

Tips: William Øvreseth Stellberg 


Flere forslag til aktiviteter