Mangler du utstyr?

Skattkammeret

En stor gratis utlånsentral av sport- og fritidsutstyr for barn og unge opp til 18 år. Her finner du alt fra SUP-brett til ski og hengekøyer med tak. Voksne får også låne hos Skattkammeret, men for dem koster det en symbolsk sum. 

Du finner Skattkammeret i Kong Oscars gate 62. Gå inn på Skattkammerets nettsider eller Facebook-sider for å se åpningstider og lese mer om utstyret du kan leie her. 

BUA Vestkanten

BUA Vestkanten holder til på Vestkanten Storsenter i Loddefjord. Dere finner skiltet inngang på parkeringsdekket i 3 etasje, retning sør.
Her lånes det ut sport- og fritidsutstyr helt gratis. 

Åpningstid: Mandag og torsdag: 16–20. 

BUA Melkeplassen

Vil du på telttur, men mangler telt? Vil du padle, men mangler kano? Eller vil du skate, men mangler skateboard? Rett bak Fysak på Melkeplassen finner du BUA. Her kan du låne alt du kan tenke deg av sports- og fritidsutstyr – helt gratis!

Se BUA Melkeplassen sine nettsider, eller følg med på sentralens sider på Facebook for å se oppdaterte åpningstider og få nyheter om utstyret. 

BUA Fjell

Hvorfor ikke teste noe du aldri har prøvd? Hva med rulleski, snowboard eller Kubb? På BUA på Fjell har de utstyr nok til drøssevis med nye opplevelser.

BUA Fjell finner du på Hamramyra 2 på Ågotnes. Se åpningstider og mer informasjon på sentralens nettsider, eller deres side på Facebook

BUA Åstveit

Har du alltid hatt lyst til å teste en lastesykkel? Eller vil du bli med gjengen opp i slalåmbakken, men mangler ski? Eller hjelm? BUA Åstveit holder til i Åstveithallen i Tertnesveien 31, og låner ut gratis sports- og fritidsutstyr i Åsane. 

Les mer om BUA Åstveit på Facebook eller på BUAs nettsider

Lån Norge rundt!

Du trenger ikke drasse med deg sportsutstyr fra sted til sted. Lån dere et telt der hvor dere skal.

Få en oversikt over alle utlånsentraler i Bergen og hele Norge på 
www.bua.io!

 

Flere forslag til aktiviteter