98f6cbb3631a4c635d787ef674478d30765bb243-2500x1047-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg
13. februar 2024

Junioranmelding: Victoria må dø

Den 8.02.24 var jeg på førpremieren til Victoria må dø på Bergen kino. Da jeg kom dit så var det premierefest. Det som møtte meg var en fullpakket kino med drikke, og “red carpet” velkomst for skuespillerne. Jeg så til og med noen av skuespillerne fra filmen!

Tekst: Isha Amelia Ranasinghe (11 år)

Foto: Ymer Media/På Film/Øyvind Svanes Lunde

Det var mye latter og god stemning. Jeg kjente på at det var ekstra stas og spennende at både filmen og flere av skuespillerne var fra Bergen. Filmen er skrevet og regissert av Gunnbjörg Gunnarsdóttir og har blant annet Ine Marie Wilmann, Leo Ajkić, Mille Sophie Rist Dalhaug, Sverre Thornam, Morten Svartveit, Agnete G. Haaland, Anette Hoff og Arthur Berning i rollene.

Filmen handler om to søsken, Henrik og Hedvig, som mister sin mor og faren som har fått en ny kjæreste som heter Victoria. Victoria er en klassisk stemor eller bonusmamma som hun kaller seg for. Hun lager stadig nye regler og sjarmerer faren til at reglene skal følges. Victoria er en gledesdreper og tar faren fra barna. Nå har Hedvig og Henrik fått nok, og er på utkikk etter en leiemorder. VENT, EN LEIEMORDER?

Og så… Nei, så må du bare se filmen. 

Jeg gir filmen terningkast 6 fordi den er morsom, familievennlig og holder spenningen oppe fra start til slutt. Skuespillerne var råflinke og levde i rollene sine. Dette er en film som dere bør se , jeg lover den skuffer ikke og  virkelig verdt tiden deres.

 

Andre Artikler