IMG_0549.JPEG
27. april 2023

Sirkusmagi med verdens snilleste sirkusdirektør

Når vi kommer, står selveste sirkusdirektør Are Arnardo og venter på oss. Vi får hedersbilletter og så viser han oss selv til plassene våre. Dette må være verdens snilleste sirkusdirektør!

Tekst & Foto: Moa junior-reporter

Når lysene slukker, er det magisk stemning i teltet. Det lukter popkorn, sukkerspinn og eselbæsj, og jeg kjenner at det pirrer i magen. Det er første gangen jeg er på ekte sirkus!

Det er vanskelig å velge et favorittnummer, for det var så mye gøy og rart som skjedde: Hvordan fikk damen plass oppi boksen til tryllekunstneren? Hvordan er det mulig å henge etter bare hodet høyt oppunder taket? Blir ikke paret på rulleskøyter svimle? Og så hundene da, de var bare så søte!Eslene var gøyale og hesten gjorde mange kule triks. Jeg tror kanskje likevel jeg har en favoritt og det var akrobaten, fordi det var veldig kult å se henne så høyt oppe. Hun hadde en fot i hvert tau, og satt i spagaten uten hender!

Og til slutt klarte klovnen å gjøre oss klissvåte, men det gjorde ingenting, for vi hadde det så gøy.

Da forestillingen var slutt, sa sirkusdirektør Are Arnardo med et smil

-  Hvis dere liker det dere har sett, så må dere dele det med alle dere kjenner og skrive om det i avisen! Hvis dere ikke liker forestillingen, si det til meg,  jeg lover å ikke fortelle det til noen.

"Nå har jeg lyst til å gå på sirkus igjen. Jeg får til og med lyst til å jobbe på sirkuset!"

Andre Artikler