Skjermbilde 2020-09-22 kl. 10.01.08.png
22. september 2020

Anmeldelse: Knutsen & Ludvigsen 2 – Det store dyret

Barn i Byen junior har vært på førpremiere – og ledd seg ihjel.

Anmeldt av: Molly og Moa Eklund Kjellberg

Knutsen & Ludvigsen bor fortsatt i tunnelen sin, sammen med Grevlingen i taket. Men en dag kommer en konduktør og vil kaste dem ut av tunellen. Hun sier at tunneler er for tog og ikke for mennesker!

Knutsen & Ludvigsen syns det er skummelt at noen vil kaste dem ut, og tenker at den tøffe bestefaren til Knutsen kan hjelpe dem med «myndighetene». De må bare finne ham først.

De havner på mange eksotiske steder mens de leter etter bestefaren – i isødet, i Syden og i himmelen – og over alt havner de i trøbbel. Til slutt får de hjelp av en underlig skapning med hundre hoder og mer enn fjorten bein!

Moa, 8 år: Knutsen & Ludvigsen er skikkelig rare! 

– Av og til var det så morsomt at jeg måtte le meg ihjel! Også er det gøy med sangene, for de kan jeg fra før. Filmen var supergøy, men også litt spennende og skummel. Jeg er glad for at min storesøster ikke er like slem som storesøsteren i filmen!

Molly, 10 år: LOL for små og store

– Knutsen & Ludvigsen-filmen var underholdende, morsom, spennende og litt trist. Jeg følte meg veldig smilende da jeg gikk ut fra kinoen, og så sang jeg liksom «Dum og deilig» inni meg. Det var mye musikk og mange komiske øyeblikk i filmen. Det var spesielt gøy når Knutsen & Ludvigsen lette etter bestefaren i himmelen og alle englene sang matpakkevisa. 

– Jeg gir den terningkast 5. Anbefales for barn fra 5 år og alle foreldre som er vokst opp med Knutsen & Ludvigsen. Og for alle som har litt sprø humor og som liker å le!

 

Andre Artikler