S12-Søndagsskole-kopi.jpg
01. februar 2021

Suveren Søndagsskole

Ikke alt som blinker er gull. Noen ganger kan det være noe enda bedre!

Tenk, i år faller Valentinsdagen og Morsdagen på samme dag – 14. februar!
Dagen der kjærlighet og romantikk skal feires stort og lenge, mor skal puttes oppi en dronningstol, kongestol og dragestol.

Klart alle liker deilig konfekt og duftende pollenknapper, men hva med å prøve noe nytt og annerledes for en gang skyld? Hvorfor ikke gi vekk en helt unik og underbar kreasjon av glass? Eller kanskje enda bedre, lage det sammen med noen du er glad i?

Hver første søndag i måneden arrangerer S12 Galleri og Verksted en veldig annerledes og kreativ søndagsskole for barnefamilier som heter Familieverksted.
I et flott og industrielt bygg på Bontelabo – faktisk i et ekte profesjonelt glassverksted, inviteres barnefamilier til kreative utfoldelser hvor store og små kan få prøve seg som ekte «kunstnere». Med god veiledning fra dyktige glassmestre, kan barn og voksne arbeide sammen om å lage et vakkert bilde i og med glass.

I de andre resterende søndagene tilbyr S12 Galleri et kurs som heter Design – varmt glass, som er et åpent tilbud for barn og unge i alderen 5–17 år. Her får du prøve deg som designer og få innsikt i en spennende glassblåsingsprosess.
Du bestemmer form og farge, og glassblåserne tryller frem de vakreste objekter! Ta-da!

Husk! Alle må vaske/desinfisere hender ved ankomst og overholde minst 1 meter avstand.

Barnekunst i glass

Andre Artikler