Heng med oss.jpg
02. februar 2021

La oss henge sammen!

Tett, tettere og tettest på naturen.

I helgen er det meldt snø og fint vær! Hvorfor ikke ta med familien på hengekøyefestival ved Skomakerdiket, ligge under åpen himmel og telle stjerner, fugler og ekorn?

For andre gang arrangerer Fløyen hengekøyefestival ved Skomakerdiket og inviterer alle til en minnerik naturopplevelse i idylliske omgivelser. Her kan familier og venner finne seg en gromplass og rigge opp til ren skogsmagi - stjerner som funkler om kapp over hodet, flammenes forførende dans, trær som hvisker inn i øret, skogens ro og barnas latter, og vent, hva var det som bykset ut gjennom trærne der? En hare? Et ekorn? En....rev? La oss følge etter sporene!

Det er virkelig en unik opplevelse å sove ute og være så tett på naturen. Hvordan vil den dysse oss i søvn og hva vil den servere oss til frokost, mon tro? Fuglekvitter? Snøkyss på kinnet? En trøtt liten skogsmus oppi hengekøyen? - det er jo bare en måte å finne det ut på!

I tillegg til servering av kveldsgrøt og deilig drikke, varmer de også opp store grill og tenner bål slik at de som ønsker det, også kan ta med seg egen grillmat.

Fløyen organiserer aktiviteter for de lekne - quiz og rebus og naturbingo, og skileik med utlån av ski og akebrett. Hvorfor ikke være med i Barn i Byens snømannkonkurranse i samme slengen og bygge byens gøyeste snømann?

På grunn av smittevern kan det være maks 200 personer i området. Derfor må alle melde seg på først før det blir hengegøy!

Husk å vise 1 meter omtanke til deltakerene rundt deg.

For nærmere info og påmelding, gå inn på https://www.floyen.no/aktiviteter/hengekoeyefestival-2/

Andre Artikler