Robin Hood kun bilde.jpg
01. juli 2020

Ta turen til Sherwoodskogen!

Robin Hood sies å være mer akrobatisk og musikalsk en noensinne når han i kveld entrer scenen for å krige mot de onde.

I dag er det premiere på den nyskrevne musikalen om Robin Hood på Fyllingsdalen Teater! Ifølge ryktene kan actionsøkende jenter og gutter benke seg til en akrobatisk forestilling med pil og bue-skyting, klatring, slenging, spenning, stokkekamper, fighting og herjing. Intet mindre.

Robin Hood og gjengen hans ryktes å ha levd i England i middelalderen. Fra en base i den mektige Sherwoodskogen skal de ha kjempet mot urettferdighet og den undertrykkende kongen, stjålet fra de rike og gitt til fattige. Robin Hood sies dessuten å ha vært usedvanlig dyktig med våpen, noe som kanskje vil komme til syne i Fyllingsdalen Teater, hvor de entrer scenen med ekte pil og buer.

For å gjøre forestillingen ekstra akrobatisk, har teateret alliert seg med sirkusartister, og gitt hovedrollen til breakdanceren Andreas Roksvåg, kjent fra Absence Dance Crew. Robin Hoods kjæreste, Lady Marion, på sin side, er ikke mindre tøff, spilt av en krigersk Hanne Mellingen.

Du kan oppleve Robin Hood på Fyllingsdalen Teater frem til 29. april. Forestillingen passer for barn fra 4 år, men teateret gjør oppmerksom på at noen av scenene kan være litt skumle.

 

Følg med på barnibyen.no for en anmeldelse av stykket!

Andre Artikler