kelly-sikkema-543215-unsplash.jpg
01. juli 2020

Lørdag går startskuddet for påsken

Flere steder kan du på lørdag lage påskepynt! Med dekoren på plass, er alt klart for å lage påske i en hytte på fjellet, et stuevindu i byen eller på kjøkkenet til bestemor.

Ta med deg et familiemedlem eller en venn, og dra til et av byens påskeverksteder, lørdag 24. mars:

På VilVite er det drop-in verksted for å dekorere egg kl. 12–16. Her kan du også få med deg lærdom fra detektivskolen, et påskeinspirert vitenshow og eggsperimenter! Billetter koster kr 185 for voksne, kr 155 for barn og kr 580 for en familie.

Fana bibliotek arrangerer gratis påskeverksted kl. 12–15:30, og foreslår å lage dorullpåskeharer eller gule, kule bokmerker.  

Oasen bibliotek inviterer til gratis påskeverksted kl. 11–14. Biblioteket stiller med materiell til hobbyverksted og gode ideer, men trenger hjelp av nevenyttige hender for å bringe pynten ut i livet.

På Hovedbiblioteket er det gratis påskeverksted kl. 11–14 for store og små. Her dekkes stille lesesal med papir, sakser, lim og det som ellers trengs for å lage påskepynt.

Også på Fløyen er det påskeverksted! Her kan du lage påskeharer, påskekyllinger og snømenn i peisestuen på Fløien Folkerestaurant kl. 11–14. Folk i alle aldre er velkomne, og det koster 50 kr å delta.

Se flere påskeaktiviteter i Barn i Byens bypåskeguide, eller i vår store opplevelseskalender.

God påskepynting!

Andre Artikler