01. juli 2020

Barnas egen litteraturfestival

Er du en oppdagelsesreisende? Bli med på en litterær oppdagelsesferd på Barnas kulturhus, Litteraturhuset og Bergen offentlige bibliotek.
   
REISE er hovedtema under LitteraturfestBARN: «Alfa & Omega» 2018, som starter lørdag 10. februar og avsluttes søndag 18. februar.
 
Flere av filialene til Bergen offentlige bibliotek er med på festivalen. Her kan du bl.a. møte  forfatter og illustratør Irene -Marienborg, som tegner, leser og forteller fra bildebøkene om Nora. Du kan også bli med Anna Fiske på Hallo-eventyr, hvor vi gjennom et helt år følger livet i havet.
  

Litteraturhuset Kan du møte skuespiller, sanger, forfatter og dramatiker Veronica Salinas på eventyr med anden Anna som blir blåst av gårde i en kraftig storm og lander på et fremmed sted. Forfatter Pia Strømstad kommer for å vise bilder og fortelle om doenes forunderlige verden.
  

Barnas kulturhus må du få med deg Tonje Bøe Birkelands fotoutstilling av fiktive oppdagelsesreisende kvinner på Barnas kulturhus. Det blir formidling og verksted i forbindelse med utstillingen. Møt også Pippi, Emil, Lotta og Marikken i bøker, tegninger, filmklipp og ikke minst i Krabatenes forestilling "Astrid og eg". Inspirert av Pippi Langstrømpe på de syv hav, får barna lage sine egne luftballonger. Hvor vil du reise?
  
Last ned hele festivalprogrammet her.
 
 

Andre Artikler