01. juli 2020

Velkommen til Barn i Byens nettsider

Lurer du på hva du skal finne på sammen med barna? Kanskje du får besøk og vil vise frem byens opplevelser? Regner det på en søndag, og du trenger tips til tørre opplevelsestilbud? ...

… eller kanskje det er ferietid og du har lyst til å gå på nye oppdagelser i byen med familien din?

Da er Barn i Byen din beste kanal. Her får du servert oppdatert opplevelseskalender, tips, aktuelle saker – og inspirasjon til å begi deg ut i byens kulturterreng med barna.

Papirutgaven av Barn i Byen vil du fremdeles få direkte hjem via barnas skole- og barnehagesekk. Vi mener at alle barn har lik rett til et rikt kulturliv. Gjennom magasinet har vi større mulighet til å inspirere barnefamiliene om nye aktiviteter de ellers ikke ville ha søkt opp. Derfor er papirutgaven fortsatt viktig. Og derfor er den gratis.

Med en elektronisk utgave kan du i tillegg søke informasjonen opp hvor som helst og når som helst. Herfra får du direkte tilgang til byens rike barnekulturliv.

Kombinasjonen mellom nett og papir gjør oss i bedre stand til å synliggjøre mangfoldet av aktivitetstilbud til ALLE barnefamiliene i byen.

Ikke alt er helt på plass på nettsiden ennå. Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere og oppgradere nettsiden. Om noen få uker vil dere også finne kursoversikt på siden vår.

Følg med! 

Tusen takk til Cultiva som har gjort denne nettsiden mulig.

 

Andre Artikler