Barnas leresrinnlegg_66_DINA_023.jpg
01. juli 2020 Publisert første gang i Barn i Byen – Bergen nr. 66/2016

Nytt år – nye drømmer

Fire elever fra Fridalen skolen drømmer om både mindre forurensning, mer flyktningehjelp, om å bli bedre til å sparke fotball og om en større Bybane.


Hei! 10 år gamle Bander her. Jeg håper at jeg blir snillere i 2016 og jeg håper at Norge hjelper Syria. Og at Norge kanskje blir litt billigere, fordi jeg vil gjerne ha iPhone 5S, men det er litt for dyrt. Og jeg håper at verden blir et bedre sted. Og at jeg blir bedre i fotball. Men jeg håper at det ikke skal være krig i Syria.
Bander Zardar (10)


Jeg håper egentlig at det blir mindre forurensning. Jeg håper at barn får det mer trivelig. Jeg tror at vi får autopilot på biler. Jeg håper at Norge bare er gode gamle Norge i 2016. Jeg håper at Bergen får en større bybane som går lengre. Jeg håper at kanskje at jeg blir ganske god i tennis, tegning, korps, løping og orientering. Jeg håper at jeg kan donere hår til kreftforeningen.
Dina Bratteteig (10)


Jeg drømmer om at alle får et fint år og at det skal ikke skal være terrorangrep. At alle kan si det de mener uten at de blir fanger. At IS slutter med det de gjør. Jeg drømmer at alle kan fortsette med å stemme og si sin mening, og at man ikke blir fanget. Jeg drømmer om at alle tiggere får et sted og bo. At alle skal være trygge og si det de mener. Jeg håper at jeg gir mer til fattige folk, og gir bort det jeg ikke trenger og hjelper folk som trenger min hjelp.
Omar Ismail Ahed (10)


Jeg drømmer om at vi skal lage flere el-biler i Norge. Jeg drømmer om at verden skal bli et bedre sted. Jeg drømmer om at Bergen skal bli mye mer populær. Jeg drømmer om at min familie blir rik. Jeg drømmer om at verden skal slutte med å forurense. Jeg drømmer om at alle i verden vil gi litt penger til noen flyktninger. 
Sølve Foer (10)

Andre Artikler