5a0826e5760644178eb44ff4b86f2bc6.jpg
01. juli 2020

Klar for 7-tårnsturen?

7-tårnstur, «Lutherselfie» og myldrende «Lutherier» i Barnas katedral står på programmet når barna blir invitert til sin egen fest i Reformasjonsbyen Bergen.

Under feiringen av Reformasjonsbyen Bergen blir det egen festdag for barn og familier.  

LØRDAG 4. MARS KL. 11-16: LUTHERSELFIE OG UTKLEDNING  
«Lutherier» i Barnas Katedral, Nykirken. Her blir det et eget lite «Lutherland» med fortellinger i krypten, utkledningshjørne med mulighet til å ta en «Lutherselfie», det vil være formingsaktiviteter ledet av kunstnere - og da noe for alle aldersgrupper. Dropp inn hele dagen. Det blir Lutherboller, saft og kaffe til alle.

LØRDAG 4. MARS KL. 11-16: 7-TÅRNSTUREN
Nytt skattekart i Bergen med 11 steder der det enten står et tårn i dag, eller var et tårn for lenge siden. Sammen med Kirkekunstsamlingen ved Universitetsmuséet i Bergen, har Reformasjonsbyen Bergen 2017 laget en liten løype på et kart. Alt etter alder og hvor ivrig du er, kan du velge 4-tårnsturen, 7-tårnsturen – eller hvorfor ikke alle 11 tårnene! 
Frammøte i Nykirken hele dagen. Her får du kart og instrukser for en liten quiz. Turen ender i Nykirken hvor det blir utdeling av premier til alle som gjennomfører.

SØNDAG 5. MARS KL. 11: BARNAS GUDSTJENESTE
Spesialprest for barn og unge, Åse Kristin Nøkling Aagaard, vil sammen med menighetspedagog Hilde Tetlie og band lage gudstjeneste for hele familien. Gudstjenesten er i Barnas Katedral i Nykirken. 


Reformasjonsbyen Bergen feirer at det 500 år siden Martin Luther hang opp sine teser på kirkedøren i Wittenger. 
Det blir folkefest i Bergen 3.–5. mars. 
Lørdag 4. mars blir det egen familiedag i Barnas Katedral i Nykirken. 

 

Andre Artikler