20170217-oi-oi.jpg
01. juli 2020

5 tips for helgen

Bokhelg i vente. Møt noen av landets fremste barnebokforfattere i helgen.

1. Verden i Bergen 

Sakprosafestivalen, Verden i Bergen, inviterer også barna inn i sakprosaens verden. Møt en av våre fremste barnebokforfatter, Bjørn Sortland. 
Hvordan er det egentlig å vokse opp i et fattigstrøk i en favela i Brasil? Bjørn Sortland forteller om boken «Oi-oi!» og gutten José, som lever et liv som er veldig annerledes fra vårt, men også veldig likt.
Lørdag 18. februar kl. 11–12.20. Litteraturhuset i Bergen. Alder: 4–8 år. Gratis. 

2. Barn, bok og boller 

På lørdag er Speiderhuset på Laksevåg stedet. Da blir det barn, bok og boller og fortellerstund med Silje Folkedal og forfattertreff med Tor Arve Røssland. Egen nabolagskafe. 
Lørdag 18. februar kl. 11–14. Speiderhuset på Laksevåg. 

3. Bomulv i Loddefjord Til 5071 Loddefjord kommer forfatter Njord Svendsen med boken sin «Bomulv» – historien om en ulv som ikke kan ule. Han er ikke like sterk som de andre, og han ser ikke ut som de andre. Og nå er han lei av å late som han er lik de andre ulvene ... Om uventet vennskap. 

Lørdag 18. februar kl. 11. Loddefjord bibliotek, Vestkanten. Gratis. 

4. Stjernestøv i Grieghallen 

Møt Andreas Wahl og Bergen Filharmoniske Orkester. Sammen tar deg med på en reise ut i universet. Konserten «Vi er alle stjernestøv» skjer lørdag 18. februar, i Grieghallen. Kl. 14. 
Før konserten blir det åpent hus hvor du får både prøve instrumenter og prøve deg om dirigent og møte musikerne i BFO. Kl. 13. I foajeen. 

5. Jeg fant, jeg fant Kanskje du har funnet en ting som du lurer fælt på hva er. En mynt, en hodeskalle, en stein. Da må du ta med deg tingen til Historisk Museum på Nygårdshøyden, her kan du møte eksperter som kan hjepe deg. 
Søndag kl. 12-15. Historisk Museum. 
Andre Artikler