www.fib.jpg (1)
01. juli 2020

I år kommer Festspillene hjem til deg

Klart for digitale Festpilldager med Kubbe, kalas, musikalsk panda, skumgummikjærlighet og hårete historie.

FESTSPILLOPPLEVELSER I HJEMMET  

En digital versjon av årets Festspillene i Bergen står nå klar og kommer rett hjem til deg.  
På familieprogrammet venter både underfundig musikk, skumgummikjærlighet og Kubbe-spetakkel. 

23. mai kl. 14: «Kubbe lager spetakkel»
En Kubbe-spesial med musiker og lydkunstner Stephan Meidell og serieskaper Åshild Kanstad Johnsen. 23. mai kl. 18: «Hei kalas» 
Hei kalas består av Heidi Marie Vestrheim, Annikken Theodorsen og Roy Ole Førland. De lager underfundig musikk om alt som er verdt og gruble og forundres over. 24. mai kl. 18: «Hjem»
En undrende figurteaterforestilling om hvor vi føler oss hjemme og hva et hjem egentlig er. Av og med Ida Frisch. 

«Vi sender våre forestillinger på bestemte klokkeslett, og håper at det vil gi noe spesielt at du setter deg ned akkurat da for å se et teaterstykke eller en konsert sammen med barna dine. Det er noe fint med å få en felles opplevelse». 
- Les intervjuet med Tonje Elisabeth Peersen, programansvarlig i Festspillene i Bergen: http://www.barnibyen.no/bergen/aktuelt/februar-april-2020/klar-ferdig-festspill/
28. mai, kl. 18: De unges festspillforestilling 
Små scener, store drømmer. Møt et utvalg av håndplukkede unge artister under denne festforestillingen. 29. mai kl. 18: Hildegunns Panda 

En hyllest til den kinesiske bjørnen. Ved hjelp av trompet, bukkehorn, saksofon og flere andre instrumenter spiller Hildegunn og vennene hennes, Olav og Niclas, frem en historie om pandaen, der både voksne og barn kanskje kan lære noe nytt. 

Flere digitale kulturopplevelser rett hjem: 
http://www.barnibyen.no/bergen/aktuelt/februar-april-2020/opplevelser-rett-hjem/
30. mai kl. 18: La balle rouge 
To skumgummifigurer treffes ved en rød ball. De forelsker seg, bygger et hjem, får søte skumgummibarn – og glir fra hverandre igjen.Forestillingen er laget av franske Compagnie Balle Rouge.31. mai kl. 18: Yana og Yetin 
En hårete historie om et barns kamp for å bli forstått. Figurteater med Pickled Image og Figurteateret Nordland.  FAKTA:

Årets Festspillene i Bergen blir digitale. 
Fra 20. mai til 3. juni 2020. 
For uteprogram og flere festspillforestillinger: 
www.fib.no

Andre Artikler