st. hans heksen-kopi.jpg
01. juli 2020

Sommerferie og helg!

Trolldomsekspressen, Astrup-helg, PopLAB, Beatles og gigantlego eller Heksehattverksted? Valget er ditt!

Da er endelig sommerferien her! Hva med å starte ferien med en kulturboost i helgen? Her er Barn i Byens topp 5 liste for hva dere kan oppleve:

1.

Trolldomsekspressen

(teksten fortsetter under bildet)

Barna har ferie og trollmenn er på toget på vei hjem fra Bloksberg etter Sankthansaften. Det er klart for en magisk togreise på Gamle Vossebanen. Teatergruppen Tidsreiser underholder og finner på mye sprell ombord i toget. Kostymer anbefales gjerne til store og små! Tid: søndag 23.6. Rundtur fra Garnes stasjon 11:30 og 14:30 og rundtur fra Midttun stasjon 12:30. Kr 200/100/ fam kr 500. tur/retur. Les mer og bestill billetter her.

 2.

Astrup- helg

(teksten fortsetter under bildet)

Nikolai Astrup. Priseld. 1915


Bli med på veveverksted, trykkeverksted, familieomvisning og Astrup-rebusløp. Program på KODE 4 både lørdag og søndag. Kr 130 for voksne. Gratis for barn.

Les mer her.

3.

PopLAB verkstedet “Aqua”.

(teksten fortsetter under bildet)


Lørdag 22. juni rigger kunstpilotene til en ny kunstcamp i Nygårdsparken, og inviterer til PopLAB verkstedet “Aqua”.

Bli med kunstpilotene å skape en overjordisk, undersjøisk tareskog ute i Nygårdsparken. For alle. Gratis. Dropp inn. Lørdag kl 12.30–15.30.

Les mer her.


4.

Beatles for barn

(teksten fortsetter under bildet)

Ta turen ut til USF Verftet på søndag. Der blir det familiedag fra kl 12–15 med ansiktsmaling og gigantlego. Kl 13 blir det konsert: Beatles for barn. Gratis.


5.

Hekser og trollmenn på Gamle Bergen

(teksten fortsetter under bildet)

I år blir det St. Hans hele dagen ute på Gamle Bergen.Søndag 23.6 fra kl 12 kan man delta på gamle dagers leker, heksehatt-verksted og andre aktiviteter inne på museumsområdet. Kl 15 tennes bålet nede ved sjøen. Kr 120/60. Les mer og bestill billetter her.


Det er mye annet som skjer. For full oversikt se her. 

Andre Artikler