Løvehjerte_banner.jpg
01. juli 2020

Helgens 5 høydepunkter

PopLab i Nygårdsparken og åpne brannstasjoner – vi gir deg høydepunkter for helgen.
Lurer du på hva du skal finne på til helgen? Her får du 5 høydepunkter:

1. Lurer du på hvordan det er på en ekte brannstasjon? På lørdag er det åpen dag på: Bergen Hovedbrannstasjon, Laksevåg, Fana, Åsane og Arna brannstasjon. Bli med mellom 11 og 14, arrangementet er gratis og en del av Barnnvernuka. 
http://www.brannvernuka.no/Apen-dag-pa-brannstasjonen/Fylkesoversikter/Apne-brannstasjoner-i-Hordaland 2. Om du er glad i Astrid Lindgren kan du bare glede deg! På lørdag og søndag viser Fyllingsdalen teater "Brødrene Løvehjerte", klokken 12 og 15. Det passer for deg som er fra 6 år og oppover. Billetter fra kr 260/220.  
http://www.fyllingsdalenteater.no/6251/brodrene-lovehjerte/ 3. Alrek Kulturfest har som mål å vise frem et mangfold av aktiviteter, hobbyer og interesser i Haukeland skolekrets. Her blir det Rumpeldunk, markedsplass, pizzabaking og smaking. Bli med du også! Kulturfesten starter kl. 12 på lørdag på Haukeland skole.  
http://www.kulturfestalrek.no/ 

4. Tross været og ta turen til Nygårdsparken og PopLab på lørdag mellom 12 og 15. Her blir det eksperimenter med ulike materialer og teknikker. Det er tilrettelagt for utviklingshemmede, gratis og for alle aldre. Bli med!
https://www.bergen.kommune.no/omkommunen/avdelinger/enhet-for-kulturformidling-og-deltakelse/11520/11521/article-151230 

5. Snart stenges Det Hanseatiske Museum for en periode på 6 år, og nå er det den nest siste helgen før stenging. Ta turen til denne perlen på Bryggen mellom 9 og 17. Ønsker du omvisning på norsk kan du bli med på det kl. 12 og 14. 
http://xn--schtstuene-2cb.no/norsk/hva-skjer/nest-siste-omvisninger-foer-stenging/ 

Andre Artikler