sommer-forside-2017-002.jpg
01. juli 2020

Bli en miljøninja i sommer

Redd Vilde Vite fra den grusomme Mikroplastus og alle miljøsvinene! Vilde Vite er tatt til fange av Mikroplastus og noen vemmelige miljøsvin som har invadert VilVite. Hun trenger din hjelp.

Den grusomme Mikroplastus og miljøsvinene hans er i ferd med å innta VilVite og vil gjøre det hele om til en kjempediger bossfyllig. Modige Vilde Vite prøver å bekjempe miljøsvinene men blir tatt til fange. Kom til Vil Vite for å redde henne – og bli en miljøninja i sommer. 


To somre på rad har forestillingen «Vilde Vite og halemysteriet» på VilVite – blitt vist på VilVite. En forestilling med budskap knyttet til overforbruk og forsøpling. 12 år gamle Vilde er levende opptatt av naturfag. Sammen med vennen, miljøninjaen Eco kjemper hun mot miljøsvin.Denne sommeren møter du temaene fra Vilde Vite-forestillingen på nye måter.

Bli en miljøninja – Miljøsvinene truer med å gjøre VilVite om til en kjempediger bossfylling. Miljøninja Eco er på oppdrag langt borte og tilkaller nå alle gode hjelpere. Han vil rekruttere små og store til å bli miljøninjaer og redde Vilde Vite fra miljøsvinene. Tanken er at med kunnskap, klokskap, kreativitet og nye ferdigheter skal små og store løse oppdrag som kan redde Vilde Vite og oss alle fra en miljøkatastrofe.

Underveis får du bli med på aktiviteter som gir deg ny kunnskap og ferdigheter – gjennom vitenteater, kreative utfordringer og kunnskapsspill. Programmet starter fra 1. juli. 

 

Andre Artikler