Arrangement

Bergen Poker Run

Bli med på sommerens rebusløp for båter.

Bergen Poker Run er sosialt arrangement for båtinteresserte og kan sammenlignes med rebusløp for bil. Vi kjører en oppsatt rute og underveis må deltagerne plukke opp 5 spillekort på forskjellige angitte steder langs ruten. Kortene er forseglet i en konvolutt og den skal bringes uåpnet til kveldens

pokerbord  Ved pokerbordet åpnes én og én konvolutt og kortene plasseres på bordet med billedsiden opp.

Kunnskaper om pokerspill er med andre ord helt unødvendige, da du kun kan "spille" med de kortene du har fått tildelt. Den som har den beste hånden (etter poker reglene) er årets vinner av Bergen Poker Run. 

Alle typer motorbåter kan  delta på selve Poker Run'et. Dette blir sommerens hyggeligste familiedag på sjøen!
De raskeste powerbåtene skal knive om tittelen "Bergens raskeste båt" i en egen fartsetappe: Bergen Grand Prix.

Utdrag av programmet:

Start kl 12 i Vågen.

 

 

 

 

PREMIERING Det deles ut priser for:

  • Beste pokerhånd

  • Best in show

  • Raskeste båt

  • Fineste cruiser

TO KATEGORIER OG ÉN FOR ALLE 

Du velger selv hvilken kategori du vil starte i: ”Race” eller ”Cruise”

RACE

De raskeste båtene, med en toppfart på over 60 knop hører til i kategorien BPR RACE. Disse båtene følger hovedtraseen til Bergen Poker Run, men har innlagt egen fartsetappe (Se eget arrangement: Bergen Grand Prix). Det gis poeng til båtene etter det internasjonale UIM-systemet.

CRUISE

Har båten din en toppfart på mellom 30 og 60 knop, hører du til i BPR CRUISE-kategorien. Disse båtene følger hovedtraseen til Bergen Poker Run og får orkesterplass til fartsetapene i RACE-kategorien.

Forøvrig følger CRUISE-båtene de generelle Poker Run reglene.

ANSVAR 
Under hele Bergen Poker Run er det Sjøveisreglene som gjelder. Bergen Poker Run, dets arrangør og samarbeidspartnere, har intet ansvar for deltageres sikkerhet under arrangementet og du vil under ingen omstendigheter kunne kreve noen form for erstatning for tap eller skade på hverken båt, deg selv eller mannskap. Bergen Poker Run har som oppgave å dele ut kort på gitte punkter. Alle transport etapper mellom disse punktene er definert som utenfor arrangementet.