
Smaksverksted hos Barn i Byen
Smaksverkstedet inviterer til matglede og eksperimentering i høst, i Barn i Byens lokaler i Bellgården 1 på Bryggen. Barna får utforske rå- varer, smaker og oppskrifter, det blir både epleforskning og spiselige julegaver. De fleste kursene har begrenset antall plasser og krever på- melding via smaksverkstedet.no, men juleverkstedet er åpent for alle.
27. september kl. 12–13.30: Eple- forskning og folkelige bondepiker (8–13 år)
11. oktober kl. 12–13.30: Fargerike supper med norske rotgrønnsaker (8–13 år)
25. oktober kl. 12–13.30: Gresskar- suppe og brødforskning (8–13 år)
22. november kl. 12–13.30: Grøt- bar med ulike toppinger (6–10 år)
6. desember kl. 12–13.30: Jule- verksted med spiselige julegaver