Robin Hood Huset

Robin Hood Husets program for barnefamilier:

Hver fredag (i hele perioden) arrangerer Robin Hood Huset åpen taco/pizzakveld for barnefamilier klokken 17.00 - 19.30. Arrangementet er i kafeen på Robin Hood Huset (Magnus Barfots gate 22). Vi serverer middag og dessert og barna kan tegne, spille spill og leke sammen. Barn kan ikke komme alene, det må være en voksen med. Hele familien er velkommen! Arrangementet er gratis. Drop-in.

Hver lørdag (utenom i vinterferien) arrangerer vi gratis utflukter for barnefamilier, men kun en voksen per familie. Utfluktene krever påmelding i forkant. Informasjon sendes ut til alle i vår kontaktliste hver uke og det lages arrangement på Robin Hood Huset sin Facebookside. Om man ønsker å stå i kontaktlisten, kan man sende en e-post til prosjektleder Sunniva på familie@robinhoodhuset.no. Eksempler på utflukter er fjellturer, museumsbesøk, bading, kino og teater.

I vinterferien arrangerer vi utflukter på hverdagene istedenfor lørdagene. Programmet er enda ikke fastsatt, men det sendes ut informasjon om dette uken før i våre kanaler.

Robin Hood Husets aktiviteter for barnefamilier retter seg mot økonomisk og sosialt vanskeligstilte familier, men vi er åpen for alle som ønsker å være med. Aktivitetstilbudet er åpent for alle barn mellom 0 og 18 år i følge av en voksenperson. Alt er helt gratis.