Arrangement

heksejakten-kopi.jpg

Heksejakten: Vandreteater i Nygårdsparken

Heksejakten 28. februar

“Hun troller alt til og bruker svart magi. Hun er full av trolldom og hekseri!”. Det sies at lille Mari er en heks, og må sendes til bålet på Rakkerhaugen. Klarer vi å hjelpe henne å slippe unna?

Denne gangen vandrer vi sammen med Mari, som er beskyldt for å være heks. Bli med til Bergen på 1600-tallet, og bli kjent med en tid da det idylliske området på Sydneshaugen, var kjent for helt andre ting enn vannliljer, flittige studenter og utstoppede elefanter.

Oppmøte er i Nygårdsparken ved kaféen i øvre del av parken.
Forestillingen spilles:
Kl. 11:30
Kl. 13:00

For bestilling av billetter og mer info, se "Eventyr i Parken" på Facebook.


Forestillingen varer i ca. 45 minutter og passer for hele familien. Alt foregår utendørs- så kle deg og dine etter været!
Kommende vandreteater:
21. mars vandreteater i Nygårdsparken: "Reveenka" kl. 11:30, 13:00 (mulighet for ekstraforestilling). For bestilling av billetter og mer info, se "Eventyr i Parken" på Facebook. 

25. april vandreteater i Nygårdsparken: "Kong Håkons Ring" kl.11:30, 13:00 (mulighet for ekstraforestilling). For bestilling av billetter og mer info, se "Eventyr i Parken" på Facebook.

30. mai vandreteater i Nygårdsparken: "Lille Edvard" kl.11:30, 13:00 (mulighet for ekstraforestilling). For bestilling av billetter og mer info, se "Eventyr i Parken" på Facebook.

20. juni vandreteater i Nygårdsparken: "Askeladden" kl.11:30, 13:00 (mulighet for ekstraforestilling). For bestilling av billetter og mer info, se "Eventyr i Parken" på Facebook.
Forestillingen er GRATIS, men billetter må reserveres på forhånd grunnet plassbegrensninger. 
Det bes om at publikum melder fra så fort som mulig om de ser de ikke kan benytte seg av billettene likevel.
OPPMØTE er i Nygårdsparken ved kaféen i øvre del av parken.
Forestillingen spilles:
Kl. 11:30 
Kl. 13:00 
(Mulighet for ekstraforestilling ved stor pågang)
Forestillingen varer i ca. 30 minutter og passer for hele familien. Alt foregår utendørs- så kle deg og dine etter været!
Smittevern:
For å kunne gjennomføre arrangementet er vi avhengig av at publikum til en hver tid overholder gjeldende smittevernstiltak. Personer fra samme husstand går samlet. Voksne er ansvarlige for å holde sine barn på minst 1 meters avstand fra andre. Er noen i husstanden syk, eller føler du deg dårlig, er det viktig at du ikke møter opp. Meld ifra, slik at vi kan gi plassen videre til noen andre. Det vil også bli opplyst nærmere rundt smitteverntiltak før oppstart.
Ta gjerne kontakt om det er noen spørsmål!
Arrangementet er arrangert av Eventyr i Parken og er støttet av "Bergen 950 år". "
Om arrangør:
Eventyr i Parken er et teaterkompani som gjennom ulike arrangement og happeninger ønsker å skape utendørs kulturopplevelser for små og store. Gruppen består av Lina T. Fjørtoft, Stine R. Svellingen, Thomas B. Brandt og Magdalena Kuna.