Arrangement

seedlife.jpg

Seed Life

En drømmelignende verden av bilder, musikk og visuell poesi.

Seed Life
LA MAQUINÉ - Spania

Regi: JOAQUÍN CASANOVA

Tid:

Mandag 5. juni kl 18.00 (ÅPNINGSFORESTILLING)
Tirsdag 6. juni kl 10.00 og kl 17.00
Målgruppe: fra 7 år + familieforestilling
Varighet: 45 min.
Sted: Cornerteateret, Kongesalen

En morgen blåste vinden inn et frø, som med tiden sank ned i den fuktige jorden. Oppe på himmelen kom skyene med regn og solen med varme. Inni frøet, ulikt alle andre, lå en liten jente og sov. Jenten våknet og bosatte seg i en enorm eik. En dag vokste en poppel opp ved siden av eiketreet. Blant poppelens blader var en liten mann, som ønsket å bli jentens beste venn.

Sommeren kom til skogen og med den en rekke mennesker. Alt søppelet de etterlot seg, gjorde skogen varmere og en forferdelig brann startet. Alt brant opp. Eikejenten var atter en gang alene, trist uten skogen sin og fortvilt uten sin gode venn. For første gang bestemte jenten seg for å gjøre noe hun aldri hadde gjort før. Hun kom ned fra grenen sin. Nå måtte hun finne vinden og få den til å bringe nye frø og jord til frøene, slik at alt kunne bli født på ny...

La Maquiné produserer visuell scenekunst. Kompaniets kunstform har et personlig uttrykk med et moderne preg. De skaper en drømmelignende verden av bilder, musikk og visuell poesi.