Arrangement

sceneart.jpg

Scene! Art

Sarah har kjøpt en pakke på internett: "Hvordan lage din egen forestilling på 45 minutter!

Scene! Art
SAGLIOCCO ENSEMBLE - Norge

Regi: Anne Sophie Erichsen

Tid:

Søndag 11. juni kl 17.00
Mandag 12. juni kl 09.30 og 11.30
Målgruppe: 8 +
Varighet: 55 min.
Sted: Cornerteateret, Kongesalen

Sarah har kjøpt en pakke på internett: "Hvordan lage din egen forestilling på 45 minutter! Pengene tilbake hvis du ikke lykkes!" Pakken inneholder bruksanvisning, scenografi, rekvisitter, kostyme osv.

I denne forestillingen leker Guandaline Sagliocco seg med hvordan skuespillerkunsten leder publikum inn og ut av illusjonen, og deler generøst de magiske øyeblikkene som oppstår, med hjelp av et minimum av scenografi, lys og lyd. Her skaper hun en forestilling som viser noe av prosessen bak det å lage en forestilling, og avsløres hvordan små fysiske, sceniske og musikalske forandringer kan ha store emosjonelle konsekvenser for publikum.

Sagliocco Ensemble ble etablert i Porsgrunn i 1988 og er et av de mest etterspurte teaterkompaniene i sin sjanger, både i inn- og utland. Gjennom et visuelt univers av humor og poesi skaper Sagliocco Ensemble forestillinger som appellerer til barn og voksne i alle aldre. Arbeidsmetodene kan karakteriseres som en søken etter et stilisert språk ut fra tekstlig, gestisk og billedlig improvisasjon.