Arrangement

parlourgames.jpg

Parlourgames/Selskapsleker

Akrobatikk og skyggespill i forestilling Inspirert av klassisk gotisk litteratur og stumfilm fra 20-tallet.

Selskapsleker
TOOTH + NAIL Theatre Company - England/Skottland/Frankrike/Norge

Ide/konsept/regi: Tooth + Nail Theatre Company

Tid:

Onsdag 7. juni kl 19.00
Torsdag 8. juni kl 10.00 og 12.00
Målgruppe: 12+
Varighet: 60 min
Sted: Cornerteateret, Kongesalen


Året er 1946. En ukjent mann returnerer til sitt barndomshjem. Han blir sakte trukket inn i et vagt minne om en mørk, stormfull kveld fra sin barndom.

I 1927 leker fire søsken, som lever i en herlig, grufull verden av onde grever, en jomfru i nød og helter. I barnas fantasi finnes ingen grenser for hva som kan skje eller hvor man kan dra. Men i en tid mellom to kriger, glimter volden foran lyset og skyggene truer med å avsløre mørkets hemmeligheter.

Inspirert av klassisk gotisk litteratur og stumfilm fra 20-tallet har Tooth and Nail Theatre Company utviklet forestillingen ”Parlour Games”. De blander akrobatikk, skyggespill og en svært oppfinnsom visuell stil for å ta deg med inn i barnas verden og se den gjennom deres øyne.

TOOTH + Nail er et internasjonalt kompani dannet i Paris i 2014. Kompaniet presenterer originale, utarbeidet historier som kombinerer humor og uhygge på en visuell og fysisk måte. Historien og karakterene er hjerte i kompaniets arbeid og spørsmålet som de alltid stiller seg selv er: Hva kan vi gjøre i et teater - som vi ikke kan gjøre noe annet sted…