Arrangement

loddefjord-bibliotek_1115165103_n.jpg

Familielørdag på Loddefjord bibliotek

På lørdagene skjer det noe gøy på Loddefjord bibliotek

Det kan være kreative verksteder, familiekino, brettspilldag, forteller- stund, forfatterbesøk eller lignende.

Lørdag 6. april 11–13: Familielørdag: Mario Kart
Klar, ferdig, spill! Nå er det Mario Kart-tid! Denne lørdagen spiller vi Nintendo Switch-spillet Mario Kart 8 Deluxe sammen. Velg en bil og en bane, og gå fra 0 til 100 som et olja lyn! Kappkjør mot venner og familie og finn ut hvem som er aller raskest over målstreken - på tross av hindringer som lava, ville fantasidyr og, ja, bananskall i veibanen.
Mario Kart 8 Deluxe er et videospill som har aldersanbefaling 3 år, og passer for de aller fleste som klarer å holde en spillkontroller.

Lørdag 13.april 11–12.30: Familielørdag: Kino, Kjæledyrsligaen
Denne gangen viser vi filmen Kjæledyrsligaen. Roger er en gatehund som bor i den hypermoderne metropolen ‘Robo City’. En dag føres Roger sammen med Belle, et elegant og bortskjemt kjæledyr, midt i en kaotisk robot-overtakelse av hjembyen deres.

Passer fra 4 år.
Norsk tale, Norsk tekst
Spillefilm, 2019, 1t 29min

Lørdag 11. mai 11–12.30: Barnekino – Flumlene
Flumlene er søte og lodne små dyr som er formet som smultringer og bor på Galapagos. Ved en fantastisk tilfeldighet reiser flummelsøsknene Op og Ed 1835 til dagens Shanghai. Her ser de for første gang trafikk, får smaken på hurtigmat, møter høyteknologi og verst av alt - de oppdager at hele flummelarten er utryddet! Nå er det opp til det umake paret å redde seg selv og alle sine artsfrender. For hvis man kan reise fremover i tid bør man vel kunne reise bakover også? Hvem vet, kanskje de til og med kan endre historiens gang.
Passer fra 4 år.
Norsk tale, Norsk tekst
Spillefilm, 2021, 1t 24min