Arrangement

5054ffda-64f6-4a39-98cf-6125a761906c.jpeg

Familielørdag: Da solen forsvant

Da solen forsvant

En leken, forunderlig og vakker fortelling for barn fra 2 år.

Verden ble plutselig en dag, kald, mørk og trist. Menneskene gikk inn i husene sine og dyrene gjemte seg dypt inne i skogen. Ingen var å se i gatene, ingen latter hørtes, ingen barn var ute og lekte. Verden var ikke den samme som før. Solen hadde forsvunnet. Men: En liten kylling tar på seg det store oppdraget for å redde verden. Med sine venner legger han ut på en farefull ferd for å finne solen og hjelpe den opp på himmelen. På en magisk sky reiser de opp til verdensrommet. Der finner de solen som ikke har det bra, den orker ikke står opp av sengen.

Forestillingen tar utgangspunkt i og henter inspirasjon fra folkeeventyret Da solen forsvant fra Slovenia. Det er en forestilling som bruker musikk, bevegelse, figurer, gjenstander og legger stor vekt på interaksjon med publikum.

Med musiker Eva Bjerga Haugen og forteller Marianne Stenerud.

Fra 2 år, ca. 30 minutter.

 

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt. Påmelding her
Det er mulig å legge til flere deltagere (f.eks deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer.