Arrangement

20190216-hakk-o-ve.jpg

Bergen Internasjonale Litteraturfestival

Litterære, eksplosive og musikalske opplevelser for store og små. Intet mindre enn en lørdagsfest for familien.

16. februar blir det barneforestillinger hele dagen på Hovedbiblioteket: :

«Kjemiens magiske verden»
Er du nysgjerrig og liker eksperimenter? Alexander H. Sandtorv har skrevet boken «God kjemi for barn» og byr på kjemimoro.
Tid: kl  12–12.40, Urom. Fra 6 år. 

«Snill» 

Snill er en forestilling for både barn og voksne basert på boken «Snill» av Gro Dahle. Lussi er en perfekt jente. Hun er ikke bare høflig, men pen, flink og snill. Så perfekt at en dag blir hun usynlig. Forestillingen er en blanding av figurteater, skuespill og animasjonProdusert av Open Window Theatre, ledet av Dominika Minkacz Sira. 

Tid: 13–13.35, Auditoriet. Fra 4-5 år.

«Hakk o ve»
Hakkespetten får vondt i hodet av all hakkingen, og legen sier at den må finne noe annet å gjøre. Men hva kan en hakkespett gjøre annet enn å hakke? Forfatter og illustratør Ragnar Aalbu forteller og tegner fra bildeboken «Hakk o ve».

Tid:. 14–14.30. Urom, Fra 4 år.

«Miss Tati roter det til»

Miss Tati er en rotekopp. Nå roter hun ikke bare med tingene sine, men også med norske barnesanger. Tati flyttet til Norge med mammaen og søsteren sin i 1996, og begynte på Nygård skole. Der lærte hun ikke bare å si «hei» og «takk», men også sine første norske barnesanger. Men ting kan lett gå galt når du skal snakke flere språk på en gang, og slik er det blitt at Tati synger norske sanger som om de var laget i Angola, og portugisiske barnesanger med norske tekster.

Tid: 15–15.30, musikkavdelingen. Fra 3 år.

Bergen Internasjonale Litteraturfestival
Barneprogrammet til Bergen Internasjonale Litteraturfestival skjer på Bergen Offentlige Bibliotek. Resten av festivalprogrammet finner du på Litteraturhuset i Bergen.