Arrangement

 Rock me Baby fib: Foto Jan Hustak.jpeg

Rock me Baby

​Hva har glamrockere og ettåringer til felles? Mer enn du tror!

De deler for eksempel en dyp hengivenhet for sterke farger, kontraster, glitter og fengende melodier. 
Tunge riff og et femmannsband dresset opp i beste glam- og puddelrock-stil er muligens sjeldne ingredienser i forestillinger for de aller yngste, men Rock me Baby av Øystein Elle og Karstein Solli begeistrer både sitt unge kjernepublikum, eldre søsken og foreldre. 
Forestillingen byr på konsert, teater, dans, lek, absurde opptrinn og nærkontakt med platåsko og glitrende effekter. Med visuelle uttrykk, referanser og stiltrekk hentet fra rockens verden kan 0–3-åringer oppleve et morsomt og spennende univers – i trygge rammer og selvfølgelig innenfor akseptabelt lydnivå.  
I glam- og puddelrockens verden på 70- og 80-tallet ble grensene mellom kjønn mindre tydelige. Artister fremsto ofte med et androgynt uttrykk. I Rock me Baby utforsker ensemblet denne frigjøringen fra normene om hva kjønn er.  
Solli og Elle har tidligere skapt flere forestillinger for små barn som har blitt godt mottatt og vist både i og utenfor Norge. De spektakulære kostymene er designet av Kjell I. Nordström, også kjent som Baron von Bulldog og som kostymemaker for Maskorama på NRK. 
«... musikken [spilles] uten å gå på kompromiss med kvalitet i fremføringen eller det ønskede estetiske uttrykket, samtidig som den er tilpasset og avrundet og pakket inn i dans og lek.» – PERISKOP

Informasjon
​Forestillingen varer i ca. 40 min, og etterpå blir det mulig for barna å utforske scenen og noen av instrumentene og rekvisittene.

Varighet
40 min
Billetter
​Ordinær: 180
Barn u/16: 100
Honnør: 162
FiB Fordel: 126
BT Fordel: 135

Familiepakke (2 voksne + 2 barn u/16): 420
Familiepakke (2 voksne + 1 barn u/16): 318
Familiepakke (1 voksen + 2 barn u/16): 288

Kjøp billett