Arrangement

Barnetriatlon Foto Siv Janne Meisterplass Aam).jpg

Barnetriatlon på Festplassen

Dagen før verdenseliten i triatlon skal suse gjennom Bergens gater i verdenscupen, inviteres alle barn til og med 10 år (2012) til å delta i barnetriatlon på Festplassen
Mestring, begeistring og fellesskap står i fokus, og det aller viktigste er at barna har det gøy!

Hvordan foregår det?
Svømming - "Svømmingen" foregår ved at barna løper gjennom et vassebasseng med sko på beina og hjelm på hodet (alle barn må ha hjelm og den festes før svømming slik at vi er sikker på at den sitter som den skal).
Skiftesonen - I skiftesonen står sykkelen. Alle slags sykler er lov. Trehjulssykler er velkomne. Også sparkesykler.
Sykling - Barna ta rmed seg sykkelen ut av skiftesonen. Litt utenfor skiftesonene kan barna gå på og av sykkelen.
Etter at sykkelen er plassert tilbake i skiftesonen så er det løping. Løping er siste øvelse, så da er det bare å feire hele veien til mål og nyte heiaropene.
Barna deles inn i grupper basert på alder og vil starte med barn i tilsvarende alder. Lengden på sykkel og løp varierer i avhengig av alder, men uavhengig av alder så er sykling på høyresiden av lille Lungegårdsvann og løping er i parken til høyre.
De yngste vil starte først og så tar vi aldergruppe for aldersgruppe. Første start blir klokken 11:30. Alle får lik premie og det er ingen tidtaking i barnetriatlon.

Påmelding
Påmelding skjer på Festplassen mellom klokken 10:00-11:00 arrangementsdagen. Startavgiften er 50 kroner pr barn, og den kan kun betales på VIPPS.

Ta med deg:
Sykkel (tohjulssykkel, trehjulssykkel, sparkesykkel)
Hjelm
Joggesko
Godt humør

 

Foto: Siv Janne Meisterplass Aam