Arrangement

_VB05426-kopi.jpg

Sommeråpningstider Vestveggen

I Vestveggen har Bergen Klatreklubb et stort og flott barnerom som passer for barn fra ca. 5 år og oppover. Her finner man utfordringer fra første klatreøkt, og vi har til og med klart å klemme inn en brannstige man kan skli ned igjen etter at utfordringen er toppet ut. I Vestveggen er det også tauvegger som egner seg for barn både med og uten selvsikring/autobelay. Hos oss kan de yngste få utfolde seg som de fødte klatrerne de er.

Sommeråpningstider:

(1 Juli – 18 August) Mandag, onsdag og fredag 12–20, tirsdag og torsdag 9–22. Lørdag og søndag 12–18.

Barnerommet i Vestveggen er 185 kvm stort og inneholder utfordringer for barn i alle aldre. For buldringen i første etasje i Vestveggen har vi innført 9 års aldersgrense.

Anleggene våre kan ikke sammenliknes med lekeland, og små barn må være under oppsyn hele tiden. Det er forbudt å løpe, og barna må gjøres oppmerksomme på at man ikke under noen omstendigheter går under noen som klatrer i veggen. I Vestveggen er det 9 års aldersgrense for å oppholde seg i buldrerommet nede. Dette gjelder spesielt i buldreveggene, hvor små barn er spesielt utsatt for alvorlige skader dersom man får en voksen person fallende på seg.