Arrangement

B22 skjermplakat-kopi.jpg

B-Open 2022

B-OPEN 2022
17. & 18. september
www.b-open.no

Det er en glede å ønske velkommen til en ny utgave av kunstfestivalen B-open. 17. og 18. september kan du gå på atelierbesøk og bli bedre kjent med menneskene som skaper kunsten du har sett i gallerier og på museer; på nett eller i offentlig rom. Med over hundre påmeldte kunsthåndverkere og billedkunstnere er det duket for en begivenhetsrik helg!

B-open er en unik kunstfestival fordi den ikke bare viser de endelige resultatene av kunstnernes arbeid, men gir publikum innblikk i hvordan kunstverk blir til og mulighet til å forstå de kunstneriske prosessene på nært hold. B-open ønsker å skape større bevissthet rundt livet til kunstnere og være med på å bryte ned fordommer og kunstnermyter som ikke reflekterer virkeligheten i dag.

Så hva mer kan du oppleve på B-open? Årets festival byr på et rikholdig program med utstillinger, verksteder og spennende arrangementer for alle aldre. På b-open.no finner du komplett kunstneroversikt, samt en nyttig kartfunksjon som gjør planleggingen enklere.

Det er verdt å merke seg at atelierene og fellesskapene i sentrumskjernen holder åpent lørdag 17. september, mens atelierene utenfor sentrum og omegn holder åpent søndag 18. september.