AKKS Bergen

Er du interessert i musikk? Har du lyst til å lære å spille et instrument, spille i band, eller kanskje prøve deg som DJ eller musikkprodusent?

AKKS Bergen er en idealistisk musikkorganisasjon, som holder til på USF Verftet i Bergen sentrum. Våre musikkurs er for både nybegynnere og viderekomne, og hos oss er det fokus på mestring og spilleglede sammen med andre. Kursene våre er åpne for alle fra 15 år, og undervisningen foregår i grupper på tre til fem deltakere. Vi har også ungdomskurs for deg mellom 12-16 år. Vi tilbyr instrument- og vokalkurs, bandkurs, DJ-kurs og kurs innen musikkproduksjon med profesjonelle instruktører fra musikklivet i Bergen. Kursdeltakerne kan låne instrument av oss. Oppstart i februar, april, september og november.

Vi arrangerer musikkleir for alle mellom 12-16 år i sommerferien. I høstferien arrangerer vi Bandleiren LOUD! for jenter, ikke-binære og transpersoner mellom 12-16 år. I løpet av denne uken møter du andre musikkinteresserte, du får prøve å spille mange instrumenter, spille i band og lage egne låter. Det hele avsluttes med konsert for venner og familie.

Slik går du frem: Gå inn på akks.no/bergen/kurs for informasjon og påmelding, eller ta kontakt med oss på epost kontoret@bergen.akks.no eller tlf. 55 55 75 55.


Her finner du oss: Georgernes Verft 12 - 55 55 75 55 – bergen@akks.no – www.akks.no/bergen