Bilde1.pngcfvgh.png
03. mai 2023

Lever ut drømmen på scenen

De modige guttene og jentene fra teatergruppen Musikalløvene ble stilt spørsmålet; hvis du kunne gjort hva som helst på en scene - hva ville du gjort? Svaret de ga har blitt til forestillingen “Drømmeriet” som vi var så heldige å få se i helgen i Åsane kulturhus. Der fikk skuespillerne leve ut drømmen sin på scenen. Og for noen fantastiske drømmer det var!

Tekst Leonora Jonsson (9 år) Foto: Ørjan Davanger

I over 2 år har teaterensemblet Musikalløvene øvd til denne forestillingen.

"Drømmeriet" var en veldig kul forestilling! Jeg elsket stykket, jeg synes det var en veldig fin måte de viste drømmene sine på scenen! Jeg kjenner mange som har de samme drømmene som dem. Jeg likte spesielt Bentine sin drøm om å være seg selv, hun hadde veldig kul stil og dans. Jeg kunne se at de koste seg veldig med å være på scenen. Jeg likte alle kostymene, men Embla sitt var skikkelig kult. Hun var en ekte rockestjerne! Det var mange kule danser og sanger og jeg likte veldig godt sangen til June, hun hadde en sang som het June Kaboom. Det var kjekt å se hvordan de hjelper og støtter hverandre i å vise frem drømmene sine.

Etter vi hadde sett forestillingen fikk vi snakke med to av aktørene fra Musikalløvene, Embla(18) og Bentine (21).

Hvordan har dere forberedt dere på dette?

Embla: Vi har jobbet med dette i et par år, vi har vært på øving hver onsdag og jobbet og jobbet med dette teaterstykket.
Bentine: Vi har øvet masse!

Hvordan føles det å vise frem drømmene på denne måten?
Embla: Det føles veldig bra. Det var veldig rørende.
Bentine: Det føltes bra.

(Bentine danser hiphop)

Hvordan var det å stå på scenen?
Embla: Det var litt skummelt i begynnelsen, men det gikk veldig bra.
Bentine: Det var gøy å være på scenen. Jeg elsker å stå på scenen!

Hva var det beste med å stå på scenen? 
Embla: Det gøyeste var når jeg sang og at jeg gjorde sånn her (viser rocketegn med hendene) og så var det gøy når publikum jublet.
Bentine: Alt var veldig bra!


(Gunn vil være popstjerne og gå på rød løper)

I forestillingen fikk vi også høre tankene fra skuespillerne om hva de ville gjort om de var statsminister i Norge. Skuespillerne hadde veldig gode ideer om hva de skulle gjøre om de var statsminister. Selv likte jeg best ideen om å innføre lengre sommerferie!

Jeg gir forestillingen terningkast 6! Skulle ønske flere fikk mulighet til å oppleve denne fantastiske, varme og inspirerende forestillingen.

Andre Artikler