Grafitti_0774_Manipulert_WEB.jpg
01. juli 2020

Åpen grafitticamp: Se opp for ville dyr i Bergen!

Mal eller tegn med tråd i gatekunstprosjektet «Animalia» – et gratis dropp inn grafitti-verksted som er åpent for barn i alle aldre.

Kunstpilotene og Barn i Byen inviterer bergens befolkning til å fremkalle ville dyr i det urbane rom. «Pop up» verkstedet finner sted i uterommet mellom Bergen Storsenter og Bergen Offentlige Bibliotek.
Tid: lørdag 13. og lørdag 20. august kl. 11–15. Gratis. 

Saken fortsetter under bildet. 

Tenk deg Bergen full av bilder av ville dyr. Eksotiske dyr fra jungelen, tundraen, ørkenen og arktisk. Dyr som fortsatt lever, som har levd og ukjente arter som kan få sin levetid i gatekunstprosjektet «Animalia».

Stikk innom, tegn og brodér ditt favorittdyr. La de ville dyrene komme til syne i byen vår.

Temaet for gatekunstverkstedet er ville dyr i urbane rom. Med tusj og garn kan du tegne og brodere din egen versjon av et vilt dyr. Og om du vil, kan dyret inngå i en midlertidig utstilling på stolper og gjerder på Bilbioteksplassen bak Bergen Offentlige Bibliotek og rundt Lille Lungegaardsvannet. Du trenger ingen forhåndskunnskap.

Stikk innom, tegn eller brodér ditt favorittdyr. La de ville dyrene komme til syne i byen vår.

Det handler om å stoppe opp, ta inn alle detaljer – om å få øye på og gjenoppdage bybildet og om selv å kunne ytre seg i det offentlige rom. 

NB! Dersom regnvær, så flyttes verkstedet inn i blibliotekets lokaler. Her finner du også en egen bokutstilling i anledning av prosjektet, eller du kan sette deg ned og rolig fordype deg i ditt broderi. 

Arrangører: 

   


«Animalia» er støttet av Bergen kommune og Sparebanken Vest

 

Andre Artikler