snill-2.jpg
01. juli 2020

Klart for Lillelørdag festivalspesial

Når Bergens første internasjonale litteraturfestival går av stabelen, 14.–17. februar, er selvsagt også de yngste invitert med. Bli med når Miss Tati roter det til og opplev hakkespetten som får vondt i hodet av all hakking. Det er tid for Lillelørdag Festivalspesial.

Bergen Internasjonale Litteraturfestival inviterer byens barn og foreldre/besteforeldre til Lillelørdag festivalspesial på Hovedbiblioteket.   

Lørdag 16. februar:

Kl. 12–12.40:
«Kjemiens magiske verden». Alexander H. Sandtorv har skrevet boken «God kjemi for barn» og byr på kjemimoro. Fra 6 år


Foto: Miss Tati roter det til på Festivalspesial for barna. Foto: Monica Santos Herberg. 

Kl. 13–13.35:
«Snill» – en forestilling for både barn og voksne basert på boken «Snill» av Gro Dahle. Lussi er en perfekt jente. Hun er ikke bare høflig, men pen, flink og snill. Så perfekt at hun en dag blir usynlig. Forestillingen er en blanding av figurteater, skuespill og animasjon med Open Window Theatre.  Fra 4 år.
Kl. 14–14.30: «Hakk o ve». Hakkespetten får vondt i hodet av all hakkingen, og legen sier at den må finne noe annet å gjøre. Men hva kan en hakkespett gjøre annet enn å hakke? Forfatter og illustratør Ragnar Aalbu forteller og tegner fra bildeboken «Hakk o ve». Fra 4 år. 
KL. 15–15.30: «Miss Tati roter det til» Miss Tati er en rotekopp. Nå roter hun ikke bare med tingene sine, men også med norske barnesanger. Tati synger norske sanger som om de var laget i Angola, og portugisiske barnesanger med norske tekster. Kl. 15–15.30. Fra 3 år

Se mer på www.litthusbergen.no

Andre Artikler