Barnas BibLab_WEB_foto Arin Aurora Menes, Bark foto.jpg
11. oktober 2023

Barnas BibLab på Sletten

I høstferien feires åpningen av Barnas BibLab på Sletten med høstferieaktiviteter hver dag. Hos Barnas BibLab kan du låne bøker, spill og filmer til barn i alderen 6-13 år. Du kan også delta i mange forskjellige aktiviteter som gaming, leksehjelp, ulike verkstedsaktiviteter med mer.

Hver dag i høstferien feires nyåpningen av Barnas BibLab på Sletten. 

Les mer om hva som skjer de enkelte dagene her. 

Torsdag blir det arkitekturverksted for barn, fredag kommer Stig Van Eijkpå besøk for barnekonsert,  og lørdag skel det skapes fantasidyr på familielørdag. 

Nyåpning

Lokalene til det som tidligere har vært Sletten BibLab er oppgradert, og den store nyåpningen i høstferieuken feirer at lokalene er fornyet i stil med det som nå er Barnas Biblab. Det betyr at alt er tilrettelagt for barn mellom 6 og 13 år. Her kan du låne bøker, spill og filmer til barn, og delta i forskjellige aktiviteter som gaming, leksehjelp, ulike verkstedsaktiviteter, og mer.

Ungdomskvelder
Barnas BibLab får også egne ungdomskvelder for deg mellom 14 og 18 år etter åpningstid én dag i uken! (Annonseres på et senere tidspunkt).

For voksne og barnefamilier
Voksne kan bruke biblioteket til å hente og levere reserverte bøker, og delta i arrangementer og aktiviteter for målgruppen. Barnefamilier er velkommen hver dag. På lørdager blir det familielørdager med opplesninger og verksteder. Følg med i Bibliotekets kanaler der alt annonseres.

Andre Artikler