01. juli 2020

Anmeldelse: Jonahs dyreverden

– Barn har superøyne til å se dyr, mener junior-reporter Levi. Han har sett NRK Supers nye dokumentarserie for barn, hvor du får være med på å finne de ti kuleste dyrene på Costa Rica

Anmelder: Levi Friis-Urhaug, junior-reporter for Barn i Byen

Jonah er ikke som alle andre niåringer. Han har nemlig vokst opp med å mate krokodiller og ha nærkontakt med slanger. Pappaen til Jonah er reptilsjef på Akvariet, og sammen drar de til Costa Rica for å jakte på de ti kuleste dyrene de vet om. Eventyret har blitt til en dokumentarserie for barn, som i helgen hadde premiere på NRK Super. Vår junior-reporter, Levi, har sett de tre første episodene. Her er hans mening:

For en gøy serie! Jeg likte at det var barn og ikke voksne som gikk rundt og møtte dyrene. Barn har superøyne til å se dyr. 

Jonahs dyreverden var veldig spennende, særlig den episoden om krokodiller! De var litt creepy. 

Jeg likte best babyskilpaddene. 

Det er gøy at vi lærer og! For eksempel skal man aldri ta på en slange. Hvis du ser en rød, gul og svart slange så bare løp det raskeste du kan. 

Jonahs dyreverden var veldig gøy, og mitt tips er at alle bør ser det! Jonah var veldig snill med dyrene og opptatt av de skal ha det bra.

 

Andre Artikler