01. juli 2020

Klar for Halloween, spøkelser og skrekkelig moro?

Opplev et Halloween-pyntet teater, mørke museumsrom og spøkelsesfulle omvisninger.

Om du er klar for skrekkelig gøy, ekle sår og skumle tårn, så er det her det skjer:

Halloween på KODE 4:
Skrekk og Gru! Familieomvisning i KunstLab Kl. 12, søndag 30. oktober. Høytlesning og en litt skummel omvisning i Drømmedryss.
Passer for barn fra 4 år. 

Halloweenfest på DNS: 
Den Nationale Scene og BarneBIKS inviterer til Halloween-gøy mandag 31. oktober.
Opplev et halloween-pyntet DNS, bli sminket av proffe make up-artister og lær å lage ekle sår og blodige kutt! Skuespiller Kristoffer Sagmo Aalberg leser spøkelseshistorier i foajeen. Kanskje får du et møte med gjenferdet Octavia? Mandag 31. oktober. Kl. 16.30.

BIKS (Bergen Internasjonale Kultursenter):
Halloweenfest med dans og grusom moro i BIKS sine lokaler i Kong Oscarsgate. Mandag 31. oktober kl. 18-22.

Norges Fiskerimuseum:
Halloween med sjørøververksted kl. 11-15 og sjørøverfest  kl.18-21. Lørdag 29. oktober. Piratene har inntatt de trange gangene hos Norges Fiskerimuseum. Bli med på skattejakt og bli en ekte sjørøver. 

Historisk museum
Halloween på museet. Mandag 31. oktober kl. 18-21. Husk lommelykt!
Tradisjonen tro er dette natten da store og små kler seg i de uhyggeligste kostymer og vandrer rundt i museet kun utstyrt med lommelykter.Rosenkrantztårnet
:
Når de døde våkner. Spøkelsesfull omvisning i tårnet. Mandag 31. oktober. Kl. 17-20.
Kanskje møter du på noen av de ubudne og skumle gjestene som "bor" her. Er du modig nok, kan du ta turen gjennom tårnet på egen hånd. Ta gjerne med lommelykt, det er mørkt i krokene. For å være på den sikre siden, kan du på amulettverkstedet lage deg en beskyttende amulett til vern mot åndene. Du får kjøpe varm drikke, spøkelseskaker, heksefingre og annet knask i kafeen i Kapteinvaktmesterboligen. Åpent kl. 17-20. Billettsalg fra kl. 16.30. Kr. 90/60. Ta gjerne med lommelykt. Fra 7 år. 

Halloweenfeiring på Akvariet
Akvariet starter feiring litt før selve dagen i år, og inviterer til Halloweenfeiring lørdag 29. oktober med dempet belysning. Kle deg i ditt skumleste kostyme, ta med lommelykt, og vær forberedt på å få deg en grøsser. Det blir servering av heksebrygg, mystiske akvarier og overraskelser bak en hver krok. Utfordringer for sanseinntrykk, og følelser. Kl 18.00-21.00 Dørene åpner kl. 17.30, egen billett for Hallweenfeiring. Billett som er løst tidligere på dagen denne lørdagen kan ikke brukes.
NB! kl.18.00-20.00 Barnevennlig. kl. 20.00-21.00: Litt mer skummelt (for eldre barn). Halloween-billett kan kjøpes på www.akvariet.no 

Ill: DNS og Bymuseet. 

Andre Artikler