DSC_4958.jpg
01. juli 2020 Publisert første gang i Barn i Byen - Bergen nr. 79/2018

Prøv et instrument!

Lurer du på hvordan det er å synge i en mikrofon eller spille på en el-gitar? Kanskje du også har lyst til å prøve deg på et slagverk? Benytt sjansen til å bli kjent med et instrument når Bergen kulturskole inviterer til åpen dag på Litteraturhuset i Bergen.

Tekst: Siri Breistein 

Lørdag 20. oktober arrangerer rytmisk avdeling ved Bergen Kulturskole en åpen dag på Litteraturhuset. Tanken er at barn i alle aldre skal få prøve seg på forskjellige bandinstrumenter.

– Mange foreldre kommer ofte til oss og forteller at de er usikre på hvilke musikktilbud de skal melde barna sine på. De kjenner jo ikke til alle instrumentene vi underviser i, og føler derfor det er vanskelig å gjøre de riktige valgene for barna sine. Da kan det være like greit å la barna selv få prøve instrumenter og se om det er noen av disse de kunne tenke seg å bli bedre kjent med, sier fagsjef Ole Ludvig Krüger.


Den åpne dagen er gratis og bare ett av mange arrangementer som Kulturskolen holder i anledning skolens 40-års jubileum. Mellom klokken 11 og 13 venter flere stands på Litteraturhuset der lærere og elever står klare med el-gitarer, trommer, el-basser, mikrofoner og musikkteknologiutstyr.


– Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper for å kun­ne delta, fortsetter Ole Ludvig.


– Det viktigste er at du er nysgjerrig på det å spille et instrument eller synge.


Samme dag kan du også oppleve konserter med skolens ungdomsstor­band, bandelever og profesjonelle utøvereFakta:

Lørdag 20. oktober kl. 11–13: Åpen dag på Litteraturhuset i regi av Bergen kulturskole.

Finn ditt instrument. Gratis!

Bergen kulturskole fyller 40 år i 2018 og inviterer til ulike arrangementer gjennom hele året.

Mer informasjon: www.bergenkommune.no/kulturskolen

Andre Artikler