good-time-charlie.jpg (1)
25. juni 2021

Sommerkonsert med blues og snert i!

En søndag med familiekonsert og jubelblues på Plenen.
Jubelblues har ristet av seg pandemipause og er klar for energisk musikk, dans, sprell og allsang!

BergenLive byr denne sommeren på en perlerad av sommerkonserter på Plenen til Bergenhus Festning. På søndag blir det familiekonsert med Good Time Charlie. Sjangeren er livlig «rhythm & blues» med tekster på vestlandsdialekt om alt fra traktorer og rotekonger til hytteboogiewoogie og lakenskrekk. Det blir «syng og få svar», dans, og kanskje inviterer bandet til klokkespel på scenen? Med Good Time Charlie kan nemlig alt skje - og alle kan lett være med!

Bak seg har Good Time Charlie tre 3 Jubelbluesplater:  “Draumeblues og blåsus”(2013), “Jubel og skrubbsår” (2015) og “Lakenskrekk” (2018). I tillegg har bandet turnert rundt hele landet og hatt flere opptredener gjennom Rikskonsertene og Den Kulturelle Skolesekken. Fakta


Jubelblues med Good Time Charlie
Søndag 20. juni kl. 15 - dørene åpner kl 14. 
Billetter: www.bergenlive.no/konsertkalender/good-time-charlie-1

I henhold til gjeldende retningslinjer for arrangementer legges det opp til 600 sitteplasser fordelt på tre kohorter a 200 sitteplasser. Billettene er unummererte, men man vil få tilvist en sitteplass av personalet. Du velger selv kohort når du kjøper billett, forutsatt at det er tilgjengelige billetter. Det vil være mulig å komme like tett på scenen i alle kohortene.


Andre Artikler