fiske_bilde1-kast-vei.jpg
01. juli 2020

Skitt fiske!

Ceviche, snører og sluker – ta steget inn i fiskingens verden.

Enten du foretrekker ceviche av lyr, torsk med eggesmør eller seikaker – ingenting er så trendy som det å servere selvfanget fisk til middag. Og ingenting er jo gøyere enn å kjenne det nappe i snøret på fisketur. Sommer som vinter, sol som sludd, fisking er en helårsaktivitet.

Tilfeldighetene vil imidlertid ha det til at det akkurat nå er et utmerket tidspunkt å ta steget inn i fiskingens verden. Her er tre grunner: 

 1. Fiskedag i Botanisk hage

Søndag 11. august er det familiedag med temaet fisk i Botanisk hage. Her kan du bli med zoologer å sette garn i Mildevannet, lære å dissekere torsk og, ikke minst, lage de lekreste retter av fisken etterpå. 

 

2. Sommerferie på Fiskerimuseet  

Bli en ekte fisker som drar gamle fiskeskrøner opp av baklommen etter en tur til Norges Fiskerimuseum. Hver dag frem til 18. august er det sommerferie på Fiskerimuseet, noe som betyr jakt på Silja Sild, guidet kajakkpadling for barn og muligheter for å prøve fiskelykken – både ute og inne. 

 

3. Barn i Byens fiskeguide

Barn i Byen har laget en guide til hvor og hvordan du kan dra på fisketurer i byen! Les om fiskeutstyr, fiskevann og hva du bør ha i matpakken for å få en vellykket fisketur i vår artikkel, Kortreist fangst

Skitt fiske!

Andre Artikler