tog-og-trolldom_kappet_4728.jpg
01. juli 2020

Endelig skoleferie!

En eventyrlig helg med vakre seilskuter, teatersirkus, trollmenn og hekser, alver og riddere og underlige skapninger i kunsten.

Den aller første helgen i den deilige sommerferien er her. Og dette er en helg i eventyrenes og fantasiens tegn. Her er våre fem tips:

Skutefest med landets tre flotte skværrigger: Åpne skip på Statsraad Lehmkuhl, Sørlandet og Christian Radich. Lørdag kl 10–14.

Teatersirkuset «Nicole & Martin».  Prisbelønt sveitsisk minisirkus som blander musikk, akrobatikk og eventyr. Forestilling i Det Hvite Teltet på Steinerskolen på Skjold lørdag kl 15.

Eventyrspill i Langeskogen: Lyst å leke deg inn i et Fantasy rike med alver, troll, riddere og andre eventyrlige skapninger. Lørdag kl 11–16. Fra 8 år.

Astrup – helg på KODE og Fløyen. KODE feirer sommeren og Nikolai Astrup med verksteder og aktivitet på KODE og Fløyen. Lørdag kl 11-17 på KODE.  Søndag kl 12–16 på Fløyen

Trolldomsekpressen på Gamle Vossebanen: Kle dere opp og bli med Tidsreiser på Bergens svar på Galtvortekspressen fra Harry Potter. Søndag kl 11.30 og 14.30 fra Garnes.

 

 

Andre Artikler