Tivoli_1335_WEB.jpg
01. juli 2020

17. mai for barn i byen

Barn i Byen gir deg oversikten over 17. mai-opplevelsene som passer for barnefamiliene. Her er noe for både morgenfugler og de som ikke vil i seng.

07.00: Om du har barn som uansett våkner grytidlig, så hvorfor ikke få med seg festsalutt fra Skansen. Kl. 7 starter også morgenprosesjonen fra Dreggen mot Festplassen. 
10.30: Nå starter Hovedprosesjonen. Hovedprosesjonen starter fra Dreggen, mens Flaggtoget (barnetoget) starter fra Festplassen – og på et tidspunkt møtes de. 
Pass på at du har funnet plassen du vil stå på, det er umulig å bevege seg rundt når Hovedprosesjonen er i gang.
Barn i Byen anbefaler Bryggen som ståsted. Her er det mindre trengsel, lettere å få øye på toget, og muligheter for at barna innimellom kan få en boltretur i de bilfrie svalegangene i Bredsgården og Jacobsfjorden. 
13.30: Fallskjermhopp over Smålungeren. Klatring for de modige starter på Festplassen. Utendørskonsert i Musikkpaviljongen med Dragefjellets Musikkorps. 
14.00: Jolleseilas på Smålungeren. 
17.00: Utendørskonsert ved Den blå steinen med Manger Musikklag. 
18.00: Ettermiddagsunderholdning på Festplassen fra Vikingskipet - som varer utover kvelden. 
22.30: Fakkeltog fra Dreggen mot Festplassen som er akkompagnert av Alvøens Musikkforening. 
23.15: Fyrverkeri på Festplassen. Og nå er det virkelig på tide å avslutte nasjonaldagen, for både liten og stor. 
09.00–23.59: Lunds Tivoli finner du også i år på enden av Bryggen, ved Rosenkrantztårnet. 

Praktisk informasjon: 
Å kjøre bil inn til sentrum, anbefales ikke. Ta i bruk kollektivtilbudet. Det settes opp ekstra busser inn til byen og denne dagen kan du benytte handlesentrenes parkeringsplasser.
NB! Mellom 12.30 og 13.45 kjører ikke Bybanen på strekket mellom Flesland og Nesttun. Ellers går kollektivtrafikken som normalt. 

Andre Artikler