Arrangement

musehagen.jpg

Alumndagen

Gratis kunnskapsfest med Fråtse Frida, familefunk, lørdagsgrøt og kunnskapsjakt i Musèhagen

Lørdag 10. september arrangeres Alumnusdagen i Universitetsaulaen. Dette er en kunnskapsfest med musikk, standup og massevis av gjensynsglede. Det er gratis adgang for UiB-alumner med venner og familie.

Hele programmet foregår i Universitetsaulaen i Bergen og i Christie café i etasjen under. Universitetsaulaen åpnet dørene høsten 2015, i sørfløyen av Naturhistorisk museum.


P R O G R A M

11-14: Velkommen til Alumnusfamiliedag for store og små.
Barnevennlig underholdning for alumner som vil ta med hele familien.Barneteater med Fråtse Frida. Lørdagsgrøt i Café Christie, Familiefunk med Jens Brun and the Hattmakers, kunnskapsjakt i Muséhagen. Alt er gratis.

11-11.45: Christie Café: Fråtse Frida.
Kreftcellen Fråtse-Frida har bygget seg bolig i en krok i Christie Cafè. Hun er en krevende leieboer som aldri får nok: hun må ha mer mat, mer oppmerksomhet og mer trøst. Fra borgen der hun bor setter hun på sjarmen, og får forbipasserende til å bidra med videre utbygging og oppussing. Når immunforsvaret sender inn troppene narrer hun dem trill rundt.  Med mindre en ung og lovende forskerspire dukker opp i tide. Kan det være deg?

12-14:  Muséhagen: Quiz&kvast – Kunnskapsjakt i det grønne!
Små og store inviteres til å gå på oppdagelsesferd i Muséhagen. Der vil de finne en «løype» hvor det er laget en quiz med oppgaver og spørsmål som de skal løse. De får ark der løsningene kan fylles inn, og premier venter dem som leverer svar! Dette er en aktivitet som passer alle, og der flere kan gå sammen og løse oppgavene i fellesskap.
 
12:30 – 13: Aulaen: Jens Brun & de Hattmakers.
Jens Brun & de Hattmakers leverer solid soul og funk for hele familien med norske gjendiktninger av James Brown, Prince, Aretha Franklin og Jimi Henrix. Hit'ene til Jens Brun & de Hattmakers er blant annet: Jeg Føler Meg Bra (I Feel Good), Sofaen Er En God Ting (Get Up Offa That Thing), Kjeksmaskin (Sex Machine) og Rushtrafikken (Crosstown Traffic)!

12 – 14: Christie Café: Lunsjtilbud og Lørdagsgrøt.