Arrangement

271881032_450227370121558_8629847057139241414_n.jpg

Mor og Datter Yoga

Mor og datter-tid er viktig !
Å være ung i dag kan være utfordrende. Det kan være vanskelig å leve opp til andres og sine egne forventninger og ikke bli styrt av den konstante påvirkningen fra sosiale medier. Det er heller ikke bare lett og være mor !
I denne yogatimen vil du & din datter bli introdusert for yogaens magi, og du vil få muligheten til å være sammen med datteren din og hun med deg. Yogatimen vil stå i fokus med tilstedeværelse , hvor det blir enkle yogaøvelser , pusteøvelser, parøvelser og fokus på å føle indre ro gjennom avspenning .Moro er det også, og latter smitter. Husk at det handler mer om å være sammen enn det handler om å gjøre øvelsene perfekt.
Dere får en unik mulighet til å være sammen om noe felles og det kan skape glede, smil og latter mellom dere.
Mor/datter yoga gir rom til å lytte til hverandre, bevege seg sammen og sette pris på hverandre.
Bli med og nyt en helt spesiell sammen-stund med din mor eller datter for å ære det viktige båndet dere i mellom gjennom opplevelsen sammen å finne ro og glede i kropp og sinn.
Kanskje oppstår magien med kjærlighet og varme når dere finner sammen i nærværets fred.
Yoga er en fin måte å takle hverdagens mas, en fin måte å lære å styrke konsentrasjonsevnen og så øker yoga selvinnsikten og gir indre styrke – bedre selvtillit og indre glede.Noe alle mødre og døtre kan bruke i vårt prestasjonssamfunn.
Vi trenger tilstedeværelse, omsorg og klemmer. Berøring er avgjørende for helsen vår og for å føle oss som en del av noe større. Sekvensene i denne 60 min klassen her er gull verdt for å støtte opp om våre døtres identitet som jente og kvinne, og for å gi næring til den kjærlige og respektfulle energien mellom mor og datter.
Det å være i en rolig tilstand sammen med en du er glad i gir næring til forholdet og er en vakker måte å være sammen på. Velkommen til alle som har et mor/datter forhold, eller om du er bestemor og vil prøve dette med din datterdatter, så er du selvsagt hjertelig velkommen .
Praktisk informasjon:
Alle kan delta – uansett om du har prøvd yoga før eller ikke.
Datoer : 3 Mandager
7,14,28 Februar -22, Kl 18.00-19.00
(PS : Om dette blir populært fortsetter “ Mor & Datter yoga” ut Mars-22)
Pris: Dropin 220,- for begge
3 ganger : 600,- for begge
Vips : # 92698171
TA MED EGEN MATTE, PLEDD, EN SITTEPUTE( hvilke som helst pute du kan sitte mere behagelig på gulvet)
Tone Bente Ellingsen, driver To Be Yoga
og To Be Kids Yoga- Barneyoga