Spillhuset Bergen

Spillhuset Bergen er et gratis tilbud for spillmiljøet i sentrum, der alle og enhver kan komme til våre lokaler og spille

Dette inkluderer rollespill, PC og konsoll spill, perling, tegning, lego og brettspill. Utvalget er stort og det er også vårt lokale. På rundt 1000kvm har vi det meste man måtte trenge for å kunne spille og kose seg. Ta turen innom i våre åpningstider.

Hver onsdag, torsdag og fredag arrangerer vi rollespill for påmeldte. Rollespill inkluderer Dungeons and Dragons, City of Mist, Mutant Year Zero og mange flere universer. Dette er en flott mulighet for å utøve kreativitet og utforske nye verdener og karakterer sammen med andre som deler sammen lidenskap. Våre rollespill er for nybegynnere og er lett å sette seg inn i. Våre DM-er, Vegar, Karina og Emil, tar godt imot dere og sørger for at reisen inn i en ny verden blir unik og spennende.

Søndager er for Cosplay og Sjakk. Det arrangeres Cosplay Kafé der alle med eller uten kostyme kan komme. Her prater man om hvordan man lager kostyme, hvordan planleggingsprosessen er og hva det vil si å være en cosplayer. Vårt lokale er en nydelig backdrop til en photoshoot så man kan gjerne utnytte muligheten til å ta noen bilder. Sjakk arrangeres i tidsrommet 16.00-18.00 av Daniel Hersvik. Hans lidenskap for sjakk er stor og han elsker å lære bort sin kunnskap for spillet. Benytt muligheten til å kunne lære eller spille mot Daniel.