Rock'n Rolf Danseskole

Rock’n’Rolf er danseskolen for alle. Et sted for de som ønsker å ta dansen på alvor og et sted for de som har lyst å møte nye venner og ha det gøy.

Når skolen er over og kvelden er på vei så våkner danseskolen til liv. Musikken høres gjennom veggen og ut av vinduet på plassen utenfor. Gulvet rister i takt med dansernes hopp. Enten du vil dans Hip-Hop, Ballett, Jazz, Freestyle eller en av de mange andre stilartene innen dans så er dette stedet for deg. For de som akkurat har bestemt seg for å begynne og for de som har holdt på lenge. Alle tas imot på like uhøytidelig vis i resepsjonen, «tulleresepsjonisten» pleier Emilie (6 år) å kalle ham. Foreldre som venter kan ta seg en kopp kaffe, sitte i sofaen og slå av en prat. På slutten av hvert semester arrangerers det en felles avslutning, der alle får vist de dansene de har lært seg, både for hverandre og for et publikum.

 

Rock'n Rolf har som formål å spre danseglede til alle i Bergen samt bidra til utvikling av unge dansetalenter. De tilbyr dansekurs i alle sjangre fra Rock'n'roll til Ballett. Vi har egne talentgrupper innen Jazz, Moderne Hip Hop og Breakdans.

Se timeplan på www.danseskolen.org/kalender


Kursene koster fra kr 500 for 4 ukers kurs til 1500 for 15 ukers kurs. Det er også «pakker» for de som vil gå flere kurs. 


Stikkord: Dansekurs, dans, hip-hop, swing, ballett, jazz, parkour, breakdance, freestyle, moderne