Matkurs på museet
I høstferien kan ungene delta på matkurs sammen med Norges Fiskerimuseum og Bod 24. Lær å rense fisk, lese oppskrifter, litt om gode råvarer og sette sammen det hele til verdens beste fiskegrateng. Formidlere ved Norges Fiskerimuseum er sammen med ungene hele dagen, og tar dem også med rundt i museets interaktive utstillinger. Med seg hjem etter kurset får alle med seg middag til hele familien + en smuldrepai med epler til dessert.
Kurset foregår på tirsdag, onsdag og torsdag i uke 41.
Kurset er gratis for barn i alderen 9-12 år og inkluderer kurs & museumsbesøk, lunsjservering & middag med hjem.
Tilbudet er støttet av Bergen kommune og er helt GRATIS!
Begrenset antall plasser så meld dere på så fort som mulig.
PÅMELDING
gitte.bastiansen@museumvest.no
Arrangøren trenger å vite:
* Ønsket dag:
* Barnets navn & alder:
* Foresattes kontaktinfo:
* Mathensyn eller allergier: