Arrangement

Gamle Vossebanen Hauseng foto.jpg

Søndagstur med veterantog

Gamle Vossebanen - en anerledes søndagstur

Ta en reise tilbake i tid til jernbanens gullalder, til en tid med uniformsknapper med riksløve, lyden av vogndører som slamrer igjen, og lokfløyten som sier alle ombord og toget kan gå. Slapp av og nyt en deilig søndagsutflukt mens landskapet ruller forbi togvinduene. 

Alle søndager fra 16. juli til 10. september 2023 kan du slappe av og nyte en deilig søndagsutflukt mens landskapet ruller forbi togvinduene. Turene kjøres med damplokomotiv og teakvogner fra 20- og 30-tallet. Ombord tilbyr vi våre passasjerer gode opplevelser og trivelig atmosfære. Ta en reise tilbake i tid til jernbanens gullalder.

Garnes stasjon er Museet Gamle Vossebanen sin hovedstasjon og alle turer med toget starter herfra. Garnes stasjon har en egen museumsutstilling, stasjonskiosk, suvenirutsalg, og ellers en fin mulighet til å se på lokomotiv og vogner på stasjonsområdet. Så møt gjerne opp i god tid før avgang for et besøk på stasjonen.

Første rundtur med oppmøte senest kl 10.45. Avgang Garnes kl 11.00. Turen går til Midttun og returnerer til Garnes kl 13.00

Andre rundtur med oppmøte senest kl 11.55. Avgang Midttun kl 12.10. Turen går til Garnes og returnerer til Midttun kl 15.05

Tredje rundtur med oppmøte senest kl 14.00. Avgang Garnes kl 14.15. Turen går til Midttun og returnerer til Garnes kl 16.15

 For mer informasjon, besøk museets hjemmeside.

Det er ikke mulig å reservere spesifikke seter. Det kan hende at du må dele sittebenk med personer du kanskje ikke kjenner. Dette er en del av reiseopplevelsen!
Det gis ingen refusjon av betalte billetter. Museet Gamle Vossebanen (GVB) forbeholder seg retten til å avvise passasjerer som kommer for sent til oppsatt avgangstid fra stasjon. GVB refunderer ikke betalt billett ved for sent fremmøte. GVB tar forbehold om trykkfeil.
Det kjøres med originale og gamle lokomotiver og vogner, så på grunn av ting kan få behov for reparasjoner så kan materiellet på den aktuelle dagen avvike fra det som er opplyst på TiceketCo / Facebook / Våre hjemmesider.

 

 

Veterantog med damp: Kjører hver søndag fra 16. juli til 10.september.


Billetter kjøpes på ticketco.no.